Thomas Cook představuje nový hotelový koncept Cook’s Club

Cestovní kancelář Neckermann, součást skupiny Thomas Cook, nejstarší cestovní kanceláře na světě, představila nejnovější hotelový koncept Cook’s Club, jehož cílem je přilákat nové cílové skupiny cestovatelů a podpořit strategii společnosti rozšiřovat portfolio vlastních hotelových značek.

Nová značka, pod jejíž hlavičkou se vůbec první hotel otevře v průběhu června na Krétě, navazuje na úspěch lifestylového boutique hotelu Casa Cook a přináší kombinaci stylu a jednoduchosti, to vše za cenu, jež by měla přilákat širší skupinu cestujících. Cook’s Club na Krétě je designově čistý a zohledňující městský způsob ubytování a stravování, inspirovaný evropskými hlavními městy, se zachováním přímořské přirozenosti a kvality. 148pokojový zrekonstruovaný hotel se nachází v populárním letovisku Hersonissos na severním pobřeží Kréty. Hotel je citlivě a jednoduše vybaven a soustřeďuje se na věci, které jsou pro novou generaci cestovatelů důležité – dobře navržené, jednoduché pokoje, vynikající jídlo, nezapomenutelné nápoje a hudební podkres od DJů, který obklopuje bazén během celého dne až do západu slunce.

V srdci krétského hotelu jsou dva obdélníkové bazény obklopené neformální jídelní částí Cantina a barem Captain Cook. Cantina přinese to nejlepší ze světových pouličních jídel až na pláž s nabídkou pokrmů od zdravých veganských lahůdek až po místní klasiku včetně musaky a gyrosu. Večeře se budou podávat až do pozdních nočních hodin. Bar Captain Cook bude během dne servírovat jednoduché občerstvení u bazénu spolu s řadou koktejlů připravovaných z prvotřídních lihovin a nejčerstvějších ingrediencí včetně bylin z vlastní zahrady.Citlivě navržené pokoje i apartmány, které disponují malým kuchyňským koutem, nabízejí řadu ubytování, jenž vyhovuje jak jednotlivým cestovatelům, tak i skupinám až šesti osob.

 

Nová značka hotelového konceptu bude pokračovat v tom, co odstartoval koncept Casa Cook, a přispívat k inovaci tradiční podoby dovolených u moře. Cílem společnosti je do příští letní sezóny provozovat přibližně 10-15 hotelů konceptu Cook’s Club, a to většinou prostřednictvím franšízy. Ingo Burmester, vedoucí hotelů v Thomas Cook, říká: „Cook’s Club bude naším novým hnacím motorem, neboť plánujeme otevřít další hotely tohoto konceptu na našich klíčových trzích. Zaměřujeme se na velké hotely, typicky s přibližně 300 pokoji, které ocení zejména moderní generace cestovatelů, kteří hledají skvělý poměr ceny a výkonu.“

Nový hotelový koncept Cook’s Club je součástí strategie společnosti Thomas Cook posílit kvalitu portfolia vlastních konceptových hotelů, které nyní zahrnuje již 8 značek včetně například prémiových rodinných resortů Sunwing, hotelů Sunprime určených pouze pro dospělé nebo klubových resortů Aldiana. Cook’s Club Kréta otevírá své dveře 1. června. Ceny začínají na částce již pod 15 tisíci korunami.

 

 

 

Foto: archiv firmy