Pudingy bez lepku Dr. Oetker

 

Dr.Oetker vyrábí pudingy už více než 100 let a dnes patří mezi jejich  největší světové producenty. V České republice je na trhu jedničkou. Díky investici do nových výrobních opatření a zvýšené laboratorní kontrole nyní nabízí svým zákazníkům Originál pudingy s vanilkovou a čokoládovou příchutí také v bezlepkové kvalitě.

 

Příprava pudingu bez lepku je stejná jako u klasického pudingu. Budete potřebovat jedno balení Dr.Oetker Originál Pudingu bez lepku, ½ litru mléka a cukr. Obsah sáčku rozmícháte se 2-3 polévkovými lžícemi cukru v 1/3 připraveného mléka. Zbylé 2/3 mléka přivedete k varu. Poté odstavíte z plotny a vmícháte předem připravenou směs s pudingem. Puding za stálého míchání vaříte asi 1 minutu. Hotový puding nalijete do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháte ztuhnout. Uvařený puding se servíruje buď samostatně, nebo s různým ovocem, piškoty, šlehačkou. Z pudingů se také připravují krémy do dortů a přidává se i do některých těst sladkých moučníků.

▲ Originál Puding vanilková příchuť bez lepku Dr.Oetker. Doporučená MOC (37g) je 8,50 Kč.

▲ Originál Puding čokoládová příchuť bez lepku Dr.Oetker. Doporučená MOC (45 g) je 8,50 Kč.

 

 

 

Foto: archiv firmy